Не пропускайте елиминациите във VIP Brother по Нова

Един от четиримата номинирани за изгонване ще напусне Къщата на VIP Brother по Нова. Съквартирантите предложиха за изгонване Луна, Джорджано, Кичка и Люси при номинациите в сряда, а зрителите ще решат кой от тях ще си тръгне от шоуто. 

Довечера предстои и дългоочакваното обединяване на двете Къщи. Не всеки Съквартирант от селската Къща обаче ще има привилегията да се присъедини към VIP-овете. 

Същевременно седмичната мисия „Пълен мрак” постави звездите пред най-големите им страхове. В петък Кичка, Моника, Здравко, Люси и Луна бяха изправени пред тежката задача да прекарат една нощ в „Къщата на ужасите”. Един от тях трябваше да убеди поне двама от останалите да напуснат ужасяващото място преди зазоряване. Това, което другите не знаеха, е, че провалът на мисията всъщност е ключът към нейния успех. Здравко започна усърдно да убеждава Съквартирантите да прекратят престоя си на страховитото място, а по Нова ще видят и какъв е развоят на събитията. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.