Как ще се развият отношенията между победители и победени, ще разберем в дейли епизода на Big Brother този петък от 20.00 ч. по Нова

Отношенията във VIP Къщата отново се изостриха, а причината за пререканията е стара и прозаична – храната. Кичка Бодурова се обиди на Иво Танев, защото шоуменът отказва да ѝ направи питката, която е негов специалитет. Джино се намеси и се опитаа да я успокои естрадната прима, но напрежението между нея и Танев расте с всеки изминал ден. Впоследствие Джино беше обвинен от Иво, че не е прав да обгрижва Кичка толкова много. Така още веднъж беше доказана поговорката, че който застане между два огъня се опарва. За сметка на това обаче близостта между богатия наследник и естрадната певица се засили, което пролича при новият конфликт в Къщата.

Преслава поръча алхохол и лакомства за всички, преди да си тръгне. Светлана обаче изяде целия шоколад и дори направи забележка на Джино, който се опитва да си вземе парченце от него. Това накара Кичка да потърси сметка от всички за разпределението на храната и да защити любимеца си Джино. Въпросното парченце шоколад стана повод за поредния голям скандал между Кичка и стария ѝ приятел Здравко. По-късно Катя се опитва да омиротвори двамата, но нейните усилия не се увенчават с успех.

Очевидно беше, че Big Brother трябва да се намеси и той го направи с поредната седмична мисия „Битка за кухнята”. Съквартирантите бяха разделени на син и червен отбор. В синия влязоха Гъмов, Люси, Деян, Моника, Кичка, Ерна и Катрин, а в червения - Здравко, Иво, Джино, Катя, Кристина, Луна и Светлана. Big Brother оповести, че никой не може да определи колко време те прекарват, говорейки за храна и поради тази причина те ще водят битка за кухнята. Битките са физически, а двойките бяха Люси срещу Иво, Деян срещу Здравко и Кичка срещу Кристина. Синият отбор разби червения с победа от 3:0. До края на мисията червените нямат право да влизат в кухнята и да ядат от продуктите в Къщата. Вместо това те ще получават хуманитарни помощи от Big Brother всеки ден.

Как ще се развият отношенията между победители и победени, ще разберем в дейли епизода на Big Brother този петък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.