Гледайте хитовата поредица с Дениз Чакър всеки делничен ден от 12.30 ч. по Нова

Една изпепеляваща любовна история превзема ефира с хитовия сериал „Ифет”, чиито епизоди зрителите могат да гледат от днес, всеки делничен ден от 12.30 ч. по Нова. Поредицата е едно от най-популярните заглавия в южната ни съседка и е римейк на изключително популярен филм от 80-те години с участието на голямата звезда – Мюжде Ар. 

Главната роля в сериала е поверена на актрисата Дениз Чакър, позната в България като злата Ферхунде, но тук зрителите ще я видят в напълно нова светлина – тя ще бъде мило и невинно младо момиче. Дениз Чакър влиза в образа на главната героиня Ифет. Нейното име означава целомъдрие, с което дава и заглавието на поредицата. Младо и невинно момиче, тя живее със сестра си и консервативния си баща, който държи на честността и винаги я държи изключително строго. Въпреки това обаче Ифет успява да се среща тайно с таксиметровия шофьор Джемил (Ибрахим Челиккол), в когото е силно влюбена.

С бунтарски дух и буен нрав, Джемил посреща мечтите на Ифет за брак и семейство с не толкова голямо въодушевление и с оправданието, че няма пари. Решена да осъществи мечтите си, Ифет е готова на всичко – тя започва работа като прислужница в имота на богат и влиятелен бизнесмен в производството на текстил, който скоро ще се окаже влюбен в нея. Нещата се усложняват още повече, когато най-добрата й приятелка също се оказва привлечена от Джемил. Готова да мине през всички трудности и препятствия, Ифет ще направи всичко възможно, за да създаде семейство с човека, когото обича... макар да бъде предадена от човека, в когото е имала най-голямо доверие.

Дали историята между Ифет и Джемил ще има по-щастлив край? Ще успее ли едно младо момиче да се пребори за своето щастие? Отговорите ще разберем от хитовата поредица „Ифет” всеки делничен ден от 12.30 ч. по Нова.