Изпитания за истинското приятелство и любовта предстоят за героите в риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Изпитания за истинското приятелство и нови любовни премеждия предстоят за героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Дани се превръща в истински герой за цялата квартира, след като защитава Рая от агресивния й приятел Сашо. С насинено око, той решава да си остане вкъщи и да се възползва от ролята на жертва, за да получи вниманието на Рая. Чаровната хореографка не спира да го глези, въпреки че разбира каква е неговата игра, но с удоволствие се включва в нея. Когато обаче близостта между двамата е на път да прерасне в нещо повече, Рая се разколебава и се отдръпва, което силно наранява Дани. 

Любовни разочарования предстоят и за Поли, след като в бара става свидетел на флирта на Марио с красиво момиче. Тя е разочарована и мисли за раздяла, но все по-силна става надеждата й, че  той може да се промени в името на любовта. Лошият късмет в любовта я преследва и на професионалното поприще – Поли се е срещнала със сериозни хора, които ще й помогнат в кариерата, като е платила всички разноски по записа на свое демо в звукозаписно студио. По най-болезнения начин тя разбира, че е станала жертва на измама. 

Същевременно тайни от миналото нахлуват отново в живота на Сабина. Случайна среща с нейна приятелка от родния Златоград я връща към минали проблеми и страхове, от които тя иска да избяга завинаги. Как героите в „София – Ден и Нощ” ще се справят с новите изпитания? Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.