Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер 22.00 ч. по Нова

Любовни изпитания, които и сплотяват, и разделят, ще видят зрителите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Поли, която уж е скъсала с Марио, решава все пак да му даде втори шанс, защото вярва в любовта му. Приятелките от квартирата са едновременно шокирани и ядосани на нейната наивност и отказват да я подкрепят. За тях барманът Марио е типичен женкар, който никога няма да се промени. Поли обаче не се вслушва в приятелските съвети, а слуша сърцето си, което я води единствено към Марио. Лошото момче усеща нейната слабост и харесва да си играе с влюбената Поли. 

За Боби също предстоят любовни дилеми с русото изкушение Лиляна. Той все повече разбира колко са сериозни различията помежду им и решава да прекрати отношенията си със сексапилната блондинка, което се оказва трудна задача с неизвестен резултат. 

Митко също търпи неуспехи на любовния фронт, опитвайки да си без успех върне любимата Ирина. На помощ идва спасителят Коки, който е сигурен, че може да даде на приятеля си ценни идеи, за да получи втори шанс. Романтичните идеи на Коко обаче са обаче по-скоро комични и поставят Митко в нелепи ситуации. 

Как героите в „София – Ден и Нощ” ще се справят с новите изпитания? Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.