Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер 22.00 ч. по Нова

Приятелството между обитателите на най-веселата квартира ще бъде подложено на изпитание в следващия епизод на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер по Нова. Отношенията между Боби и Митко ще бъдат заложени на карта заради съвместния им бизнес. Двамата работят заедно в автосервиза и Боби отдавна подозира Митко в нечисти сделки. Съмненията на Боби се засилват с всеки изминал ден. Той наблюдава приятеля си и тайно следи всяко негово действие в сервиза, където идват и си отиват съмнителни типове със странни поръчки. Напрежението между двамата ескалира, когато личните проблеми на Митко с жена му Ирина рефлектират негативно и върху неговата работа в сервиза. Митко е все по-отчаян, изтощен и немарлив, което допълнително вбесява Боби като негов работодател и хазяин.

Боби също ще се изправи пред семейни проблеми с дъщеря си, които допълнително ще го натоварят и ще се отразят на отношенията му с неговите съквартиранти. Слухът за евентуална връзка между Дани и Рая плъзва из цялата квартира. Твърдо решена да изчисти името си, Рая принуждава Дани да каже пред всички каква е истината. Цялата тази история обаче още повече разстройва Сабина. Заради несподелените си чувства към Дани тя обмисля да си тръгне от София.

Коко също се изправя пред проблеми, които го поставят в опасна ситуация. Каква е тя и дали приятелите ще успеят да преодолеят своите противоречия, ще разберем в епизода на риалити сериала за живота в големия град „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.