Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер 22.00 ч. по Нова

Нови изненади предстоят за героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер в квартирата на гости изненадващо пристига Стела – по-малката сестра на Дани от Лом. 

Своенравното момиче обявява намерението си да остане няколко дни при брат си, но истината е, че тя търси начин да заживее в София. Красивата блондинка веднага привлича вниманието на всички и успява да се впише в компанията, като единствено Рая е по-резервирана към нея. Двете се познават от годините, когато Рая и Дани са били гаджета в Лом. Оттогава Стела не храни особени симпатии към младата хореографка. 

Стела бяга от скуката на малкия град и мечтае за свобода, купони и приключения, които очаква да открие в столицата. Дани много се радва да види сестра си, но едновременно с това е нащрек – той добре знае, че разкрепостеното й поведение е магнит за неприятности. Дани никога няма да забрави тъмните сенки от миналото на сестра си, от които едва е успял да я измъкне навремето. Страховете за сестра му се възраждат още първата вечер от гостуването на красавицата. Дали ревнивият брат прекалява с притесненията и обгрижването на Стела и как малката чаровница ще преобърне и пренареди отношенията в най-забавната квартира в центъра на София? Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.