Подробности само в „Здравей, България” в понеделник от 6.20 ч. по Нова

На 19 октомври, понеделник, в сутрешния блок на Нова „Здравей, България” ще видите разследване на Тина Ивайлова, което разкри скандална схема за измама със самолетни билети за стотици хиляди. България е волейбол - след еуфорията на феновете и героите на терена от отминалото Европейско първенство, водещите Ани Цолова и Виктор Николаев ще потърсят отговор на въпроса „Какво е бъдещето на отбора, който обедини нацията?”. В предаването ще видите още:

След изстрела на граничаря – защо Коцето Калки излезе на митинг срещу бежанците? В спор с него сяда адвокат Николай Хаджигенов.

За патроните по бежанците и куршумите в коалицията – говори Красимир Каракачанов.

Нови предизборни хитове – парадът на кандидатите за власт продължава.

Москва привика посланика ни за обяснения. Докъде ще стигне напрежението? Гост по темата е Румен Овчаров.

Бизнесменът, убил на пътя 6-годишния Петьо, обжалва 4-годишната си присъда. На живо - родителите на загиналото дете искат по-строго наказание.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването. А отговорите на въпросите ще научите само в „Здравей, България” с Ани Цолова и Виктор Николаев в понеделник от 6.20 до 9.30 ч. по Нова. Дискусиите, коментарите и новините в „Здравей, България” вече можете да слушате и по Радио Novanews в София, Велико Търново и Кюстендил.