Дани е шокиран от поведението на сестра си и трябва да вземе трудно решение в риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Нови съдбовни решения предстоят за приятелите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер продължават опитите на Митко да се събере със съпругата си. Той осъзнава, че е наранил Ирина и се опитва да си я върне. Най-добрият му приятел Коко има серия идеи как да я спечели отново, но опитите завършват без успех. 

Същевременно още един човек губи доверието си в Митко – Боби. Причината са нечистите сделки, които Митко е допуснал в автосервиза без негово знание. Ще събере ли Митко смелост да признае грешките си пред своя работодател, или приятелството им ще се разпадне? 

Дани също се оказва въвлечен в сложна ситуация, след като се налага постоянно да контролира по-малката си сестра Стела. Тя продължава да го ядосва с предизвикателното си поведение, като бързо става център на внимание и привлича погледите на повечето мъже. Малката сестра се държи толкова фриволно, че шокира всички в квартирата.

Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.