Гледайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Един от най-забавните епизоди на риалити сериала „София – Ден и Нощ” ще видят зрителите на Нова. В епизода тази вечер в квартирата неочаквано пристига майката на Коко. 

Щастливата Елка идва от Берковица, за да погостува на сина си и да се наслади на успехите му. Коки години наред е убеждавал родителите си, че се справя перфектно в столицата – следва, изкарва шестици на изпитите, има добре платена работа и сериозна връзка. С пристигането на любопитната майка обаче измислиците на сина й на път да се спукат като сапунен мехур. Впоследствие Коко се оплита в още повече комични лъжи, като въвлича и съквартирантите в този театър. 

Дани също е изправен пред сложни ситуации, опитвайки се да се грижи за бебето, кръстено на самия него. Чаровникът обаче няма опит с отглеждането на деца, а плачът на бебето изнервя всички. Напрежението между Дани и Рая се увеличава, защото тя категорично не одобрява създалото се положение. Той пък е разочарован заради липсата на подкрепа от нейна страна. Ще се счупи ли доверието помежду им заради бебето или ще укрепне още повече? Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.