Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

В риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова кулата от лъжи, която Коко е градил години наред пред родителите си, се разклаща все повече. В епизода тази вечер той се оплита в още по-сложни комични ситуации, за да убеди майка си, че животът му в столицата е чудесен. 

За приятелите в квартирата е все по-трудно да проследят лъжите, в които той ги забърква като съучастници. Ще разкрие ли Елка истината за сина си, или ще продължи да вярва в измисления му живот?

Забавните ситуации около Коко и майка му не спират, но друг съквартирант провокира все повече негативно отношение – Поли. Заради Марио, който се нанася в стаята й, красивата блондинка е в постоянен конфликт с останалите. Тя е толкова влюбена в Марио, че е готова по всяко време да го защити и да вземе неговата страна – дори в случаите, когато наглото му поведение минава всички граници. Какви са шокиращите провокации на Марио и дали Боби и компания ще издържат в името на приятелството с Поли? Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.