Коко открива любовта в епизода тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Приятни преживявания, но и разочарования се стоварват сред приятелите в квартирата на „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода на риалити сериала тази вечер любовни трепети и творчески ентусиазъм завладяват Коко. Най-забавният съквартирант е вдъхновен от идеята да създава авторски бижута и смело чертае бъдещи планове като преуспял дизайнер. Вдъхновението му се разпалва още повече, когато среща красивата Ани. Коко е убеден, че това е любовта на живота му и е готов на всичко, за да спечели сърцето й.

Коренно противоположни емоции завладяват Поли, която се сблъсква с поредната лъжа на любимия ѝ Марио.  Сабина пък е нападната от собствения си брат, дошъл да я върне в Златоград, ако трябва и насила. Какво ще предприеме шокираната Сабина? Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.comЕпизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.