Сериозни дилеми и неочаквани проблеми очакват приятелите в епизода тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Една грешка ще преобърне  отношенията между приятелите в квартирата на „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода на риалити сериала тази вечер героите се изправят пред сериозни дилеми и трябва да се справят с непредвидени проблеми. Сабина е притисната да вземе решение дали да се прибере в Златоград, или да се противопостави на каноните на тамошното общество.

Желанието на Рая да се развива и доказва като професионалист я вкарва в пряк конфликт с шефа ѝ Михаил в танцовото студио. Поредното професионално разочарование за червенокосата красавица я отчайва до такава степен, че тя прави грешка, за която горчиво ще съжалява. Тази грешка ще преобърне изцяло отношенията в квартирата. На върха на щастието е единствено Коко, който вече се носи единствено на крилете на любовта.

Ще бъдат ли споделени чувствата на Коко от момичето, в което е влюбен? Каква е грешката на Рая, която ще преобърне отношенията в квартирата?  Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.comЕпизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.