Грешка на Рая преобръща отношенията между приятелите в квартирата тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Противоречията между родители и деца поставят на изпитание двама от  приятелите в квартирата на „София – Ден и Нощ” по Нова. Шокиращо признание на Рая в епизода тази вечер пък  ще изправи героите на риалити сериала пред сериозни дилеми и непредвидени проблеми. След него отношенията между приятелите в квартирата никога повече няма да бъдат същите…

Боби е изправен пред поредното предизвикателство като баща - дъщеря му Симона се изнася на квартира. Майка й е твърдо против и смята, че това е огромна грешка, която ще доведе след себе си единствено проблеми. Вироглавата тийнейджърка обаче е  непреклонна в своето решение. Положението се влошава и за Сабина, чиято майка пристига в София с неясна цел. Сабина усеща, че изцяло губи почва под краката си. Когато майка и дъщеря се срещат след шестгодишна раздяла, моментът и за двете е труден и емоционален. Какво ще последва от драматичната среща?

Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.comЕпизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.