Истинска война се разгаря между Рая и Поли тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Пред неочаквани изпитания за приятелството и отношенията им се изправят обитателите на най-веселата квартирата в „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода на риалити сериала тази вечер между героите се възцарява непоносимо напрежение след признанията на Рая за грешката ѝ с Марио. Поли не е на себе си след чутото и настройва всички срещу доскорошната си приятелка. Дори и Коко е принуден да вземе страна в скандала между двете момичета.

Някогашната приятелска атмосфера е заменена от истинска война, която избухва и заплашва да взриви цялата компания. Боби не издържа на поредната шумна сутрин и решава,  че трябва да се вземат кардинални мерки. За да се възстанови мирът в къщата, някой трябва да напусне.

Кой ще победи в тази война – Рая или Поли? И каква ще е реакцията на приятелите? Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ“ тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.comЕпизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.