Приятелите се изправят пред нови предизвикателства и проблеми тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Нов, но добре познат съквартирант се появява в квартирата на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер Стела - сестрата на Дани, отново пристига в столицата, но този път е решена да остане за дълго, за да намери своето щастие. Новото попълнение в компанията е нож с две остриета, но приятелите решават да я приютят, докато си намери собствена квартира.

Все още сред приятелите се усеща присъствието на Рая, която беше принудена да напусне общия им дом. Тя ще се изправи пред най-големите предизвикателства от пристигането си в София и ще изпие горчивата чаша на своята грешка до дъно. Безизходицата на Рая я принуждава да моли Марио да я подслони, но може би това ще се окаже нова грешка от нейна страна. Коко пък се заплита в поредната сложна ситуация покрай своята работа, за която ще плати изключително скъпо.

Ще се задържи ли Рая на повърхността в големия град? Дали Коко ще успее да се измъкне от поредната каша, която е забъркал? Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ“ тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.comЕпизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.