Приятелите се изправят пред нови предизвикателства в тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Нов съквартирант се появява в квартирата на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер съдбата съвсем случайно среща Коко със стар приятел, който е останал на улицата и има крещяща нужда от помощ. Някога той е живял в квартирата, след това обаче заминава за Испания, където животът му поднася серия горчиви изпитания. Коко отзивчиво предлага да приюти стария си другар, но без да се допита до Боби, разчитайки, че той няма да откаже, тъй като също познава момчето.

Междувременно всички приятели от „София – Ден и Нощ” се изправят пред големи изпитания. Поли се намира на кръстопът и трябва да реши дали да изостави мечтата си за музикална кариера. Рая е притеснена то атмосферата в своята работа и поведението на колежките ѝ. Не по-малки са проблемите ѝ вкъщи, където е подложена на постоянен тормоз от Марио. Дани пък е решен да остави в миналото всичко, което стои на пътя на мечтите му за кариера като професионален фотограф. Но точно когато той иска да помисли само за себе си, съдбата не му оставя този шанс, защото сестра му Стела го вкарва в поредните неприятности. Момичето припада пред очите на съквартирантите и всички са в шок. Сериозни подозрения за състоянието на Стела обхващат приятелите, които са безкрайно разтревожени, когато тя е откарана в болница.

Каква е причината за припадъка и основателни ли са огромните страхове на Дани за сестра му? Ще приеме ли компанията приятеля на Коко в квартирата? Не пропускайте епизода на  „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.