Не пропускайте демонстративния мач Григор Димитров – Гаел Монфис тази вечер от 20.00 ч. живо по Нова

Българската тенис звезда Григор Димитров ще зарадва феновете си у нас с демонстративен мач в София срещу един от най-атрактивните играчи на ATP тура – Гаел Монфис. Срещата ще се проведе в зала „Арена Армеец” и ще се излъчва на живо тази вечер от 20.00 ч. ексклузивно в ефира на Нова, както и в онлайн платформата GongPlay

За първи път в България зрителите имат възможност да наблюдават мъжки професионален тенис мач на световно ниво, като плановете на организаторите са всяка година преди Коледа у нас да играят благотворително най-елитни световни спортисти.

Организаторите, които подготвят спектакъла месеци наред, обещават тенис на най-високо ниво. Мачът ще се играе по правилата на мъжкия професионален тенис –  2 от 3 сета, няма да носи точки за световната ранг-листа, но ще бъде истински сблъсък между двама от най-атрактивните играчи в ATP.

Григор Димитров зарадва и най-малките тенис таланти на България с открит урок. Часове преди мача той влезе в ролята на техен учител и им даде важни съвети за играта на корта. 

Не пропускайте демонстративния мач Григор Димитров – Гаел Монфис тази вечер от 20.00 ч. ексклузивно по Нова, Gong.bg, както и на онлайн платформата GongPlay

Снимка: БГНЕС