Не пропускайте предаването Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Петима късметлии кандидатстваха за поста „Милионер” в играта „Мега джакпот” в Национална лотария тази седмица – Милко Петров от Велико Търново, Вяра Стоянова от Силистра, Корнелия Ненова от село Салманово, Елена Иванова от Пловдив и Илиян Минчев от Стара Загора. Щастливецът, който изтегли най-голямо число от картите в предварителната игра, бе Илиян. Опонентите му нямаха неговия късмет, но въпреки това си тръгнаха с по 1 000 лева печалба и билет на Национална лотария.

Илиян завъртя „Колелото на късмета”, с което определи джакпота в неговата игра – точно 1 милион лева. С много сигурност и увереност той даваше верни предположения и натрупа 25 000 лева преди първата си грешка, която дори го мотивира. Илиян даде още три верни предположения и натрупа актив от 50 000 лева. Числото беше 21 и само още две верни предположения го деляха от милиона. Той обаче прецени, че спечелените 50 000 лева ще му стигнат, за да задоволи потребностите си, да осъществи мечтите си и да помогне на родителите си. „Емоцията е много голяма. Прецених, че 50 000 лева са ми напълно достатъчни. Определено Национална лотария ще сбъдне и моите мечти”, заяви 26-годишният Илиян от Стара Загора, който работи като продавач - консултант в магазин за техника. Билетът, с който е спечелил участие, е „Златната 7”.

В играта „Сейфове” късметът се усмихна на Светла Въчкова от Благоевград. Тя спечели 13 000 лева, с които ще сбъдне мечтата си да обиколи Европа. „Много съм щастлива и доволна. Ще обиколим Европа с моя съпруг. Това е голямата ни мечта и тя се реализира благодарение на Национална лотария”, заяви 55-годишната щастливка. Тя пожела много късмет и успех на всички, които искат да бъдат на нейното място. Билетът, с който е спечелила участие в Национална лотария, е „Златната 7”.