Дани и Сабина ще разяснят отношенията си тази вечер в 22.00 ч. по Нова

Пред сериозни любовни предизвикателства  са изправени героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Дани и Сабина ще разяснят своите отношения и ще зрителите ще разберат дали двамата ще продължат заедно напред.

Сабина предприема нова тактика, с която да провокира чувствата на Дани. Тя се опитва да го накара да ревнува, за да разбере веднъж завинаги, дали той изобщо държи на нея. Двамата все пак стигат до изясняване на отношенията си, от което следват големи изненади за всички приятели в квартирата.

Новият съквартирант Драго също е подвластен на подобно емоции , но ще се окаже по-големият късметлия в любовта, който едва започнал живота си отначало, веднага среща своето вдъхновени в лицето на танцьорката Маргарита – колежка на Стела в дискотеката. Драго е толкова запленен от момичето с буйна, огнена коса, че злоупотребява с доверието на Боби в автосервиза и силно го разочарова. Дъщерята на Боби Симона пък става жертва на съревнованието между конкурентите за нейното сърце - Асен и Тома. Надпреварата между двамата минава всякакви граници и застрашава дори живота на Симона.

Дали Симона ще се спаси? И как ще се развият отношенията между Сабина и Дани? Не пропускайте епизода на  „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.