Не пропускайте „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Пред сериозни изпитания са изправени героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Симона влиза в болница, а Боби разбира истината за състоянието на дъщеря си. Зрителите ще видят дали отчаяният баща ще подходи с търпение и разбиране, или ще бъде принуден да вземе крайни мерки, за да вкара детето си в правия път. 

Същевременно фотографската кариера на Дани се развива все по-добре. Неговата сестра Стела му урежда интересен ангажимент с провокативна фотосесия, където Дани е обграден от прелестни момичета. Коко пък се интересува само от едно момиче и се чуди как да си я върне. В опитите си да получи прошка от Ани, той става истински поет и е готов да се превърне в най-романтичния мъж на света. 

Професионални проблеми очакват Рая. Принудена от обстоятелствата да започне работа като стрийптизьорка, тя се опитва да отстоява себе си и категорично отказва да бъде приемана като момиче за всичко. Гордостта и чувството й за морал обаче я изправят пред изпитания, с които тя не е готова да се справи. Какво ще се случи с Рая и дали ще пречупи ценностите си, зрителите ще видят в „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.