Гледайте най-щедрото предаване в телевизионния ефир всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Водещите на Национална лотария Захари Бахаров и Рая Пакова и тази седмица не пропуснаха да зарадват 20 късметлии, които дойдоха лично в студиото на предаването, за да получат чекове за страхотните си печалби.

Най-големият късметлия сред тях се казваше Михаил Дамбараов от град Пазарджик. Той си е спечелил ТОП печалба в размер на 200 000 лева от билета „Лото +“. Печелившият билет Михаил е получил като подарък от своята майка. „200 000 лева са страшно много пари за мен! Чувствам се прекрасно и всички в моето семейство много се радваме. Пожелавам на всички да вярват, че това се случва наистина. Национална лотария помага много за сбъдването на мечти“, сподели Михаил пред екипа на предаването.

 Чек за 100 000 лева получи Добрина Стоева от град Габрово. Късметлийският за нея билет е бил „Кеш х20“. Билетът „Златните пирамиди“ е донесъл 50 000 лева на Цветелина Адамова от гр. Свищов. Борислава Георгиева от град Видин е играла „Лото Спорт“, а правилният избор на числа й е донесъл печалба от 15 000 лева. Георги Саватаов от град Сандански е спечелил 10 000 лева от билета „Златната 7“. Георги Бакалов от град Петрич и Светослав Иванов от село Пиперков Чифлик са играли с билет „Бинго Лото“ и са спечели по 10 000 лева. 10 000 лева, но от билета „Перфектният подарък“, е спечелила и Вилислава Симеонова от град Червен Бряг. Мирослав Петров от град Костинброд е играл с билет „Лото 6 от 47“ и си е спечелил 10 000 лева. Чек на стойност 10 000 лева получи и Дафина Димитрова от село Рибен. Късметлийският за нея билет е бил „Златната 7“.

Михаил Денев от град Варна е заложил на билета „Лото Зодиак“ и определено не е сбъркал. Късметът му е донесъл 5 000 лева. Четирима късметлии са си спечелили по 5 000 лева от билета „Лото +“. Това са Адриана Стоилова от град Пазарджик, Илиян Василев от град Велико Търново, Даниела Захаринова от град Дупница и Тереза Христова от град Русе. 5 000 лева , но от билета „Перфектният подарък“ е спечелил и Тихомир Петков от  град Плевен. С 5 000 лева по-богат към град Дупница се прибира и Георги Златанов. Късмет му е донесъл билетът „Кеш х10“. Кристина Айрянова от село Атия си е спечелила 5 000 лева от билета „Златната 7“. Николай Петров от град Бургас е играл с билета „КЕШ х20“ и си спечелил 5 000 лева. И Павлина Събева от град Варна получи чек на стойност 5 000 лева. Късметът и се е усмихнал с билета „Перфектния подарък“.

 Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Веска Димитрова от град Кърджали, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите от моментните игри на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.