Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Кристиян Петков от Габрово спечели нов автомобил Citroen Elysee от играта „На крачка от късмета” в Национална лотария тази седмица. „Не съм очаквал, че ще ми се случи такова нещо. Чувствам се страхотно”, заяви 24-годишният Кристиян след играта. Късметлията разказа още, че редовно пробва късмета си с билетите на Национална лотария. 

Играта „Сейфове” зарадва две дами от Пловдив – Петя Колева и Десислава Горчева, които са си спечелили участие в предаването благодарение на билетите „Перфектният подарък” и „Печалба за цял живот”. Първа играта напусна Петя с печалба 1 000 лева, а 12 000 лева зарадваха Деси.

Късметлията в играта „Мега джакпот” е Кольо Василев от Нова Загора, който спечели 20 000 лева и 5-дневна екскурзия за двама в Дубай. „Страхотно се чувствам. Имах усещане, че ще спечеля голяма сума пари и това се случи”, разказа 49-годишният Кольо от Нова Загора. „Много ми хареса играта. Заслужаваше си да играя докрай”, заяви още той. Билетът, с който е спечелил участие в предаването, е „Лото 6 от 47”.

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.