Любовни обрати и промени в личния живот очакват героите на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Любовни обрати и неочаквани промени в личния живот очакват героите на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова проблемите на Боби с дъщеря му Симона довеждат до неочаквани обрати в хладните отношения между рокера и жена му. Двамата се преоткриват и дори  на преден план излиза перспективата да се съберат отново. Това не смекчава обаче сърцето на Боби по отношение на Стела, която отново получава краен ултиматум да напусне къщата.

Поли също се радва на времето прекарано с нейната първа любов, която отново влиза в живота ѝ. Щастието ѝ обаче е помрачено от спешната нужда от работа. Притисната от обстоятелствата, Поли се замисля дали да не направи компромис с мечтата си за музикална кариера и да се захване с работа, която никога не е вярвала, че ще започне.

За разлика от Поли и Боби, отношенията между Коко и новата му любов Ани не се развиват съвсем добре.  Желанието да помогне на своя приятел подтиква Ани да извърши нещо, което дълбоко наранява  Коки и той сериозно се замисля дали да не се раздели с нея.

Дани и Сабина също се изправят пред проблеми в техните отношения. Напористата родопчанка не спира да пристиска своя любим с желанието си да бъдат истинска двойка според нейните разбирания. Но нейното поведение е на път да се превърне в причина Дани да се замисли сериозно дали не трябва да се отдалечи и да обмисли ситуацията.

Положението между двамата се влошава още повече, когато на прага на квартирата се появява Рая, която е избягала от жилището на новата си приятелка Галя след поредния конфликт с Марио. В отчаянието и поражението си, съкрушеното момиче търси подкрепа и прошка при някогашните си приятели. Това хич не се харесва на Сабина, която подозира, че Дани все още има има чувства към танцьорката. Дали обаче Поли и останалите са готови да ѝ простят и ще ѝ подадат ли ръка в този тежък момент, ще стане  ясно в епизода на „София – Ден и Нощ“ тази вечер от 22.00 ч. по Нова телевизия.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.