Поли е на крачка от звездна кариера в риалити сериала от 22.00 ч. – след големия финал на Big Brother All Stars по Нова

Един от най-известните български музикални композитори и изпълнители Дани Милев ще стане част от риалити сериала „София – Ден и Нощ”. В епизода тази вечер именно той ще даде шанс на Поли да се приближи към дългоочакваната възможност за музикална кариера. 

Дани Милев е готов да инвестира в подготовката на Поли, но само ако красивата блондинка докаже, че е готова да се посвети на музиката. Узряла ли е тя за толкова много жертви в името на кариерата? 

Чудесна възможност за развитие намира и талантливият фотограф Дани, след като получава примамливо предложение за работа. Той обаче също е изправен пред сериозна дилема и трябва да реши готов ли е да жертва личния живот и приятелите си в името на своето професионално развитие. 

И докато Дани и Поли се борят за мечтите си, дъщерята на Боби – Симона, се нанася в квартирата. Още с идването си своенравната тийнейджърка се впуска в закачка с неподходящ съквартирант, което няма да остане без последствия. Трудни моменти предстоят и за София, която се чувства все по-изоставена и предадена от своите най-добри приятели. Ще погледне ли Софи мъдро на нещата или това е пределът на нейното търпение? Отговорите в епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. след грандиозния финал на Big Brother All Stars по Нова

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.