Специална кампания търси най-запомнящите се и вдъхновяващи истории на 2015

На прага на новата 2016 година Новините на Нова припомнят добрите новини за 2015 година в онлайн кампанията „Свободни да споделяме”.  Кои са репортажите, накарали ни да се чувстваме свободни и съпричастни? Кои са най-ярките човешки истории от отминаващата година и кои са поводите за вдъхновение за новата 2016?   

В специално създаден канал във Vbox7.com, както и на официалната Facebook страница на Новините, ще откриете специална селекция от видеата, част от кампанията  „Свободни да споделяме”. За да подкрепите избраното от вас  видео в кампанията,  използвайте бутона „Сподели с приятели” във Vbox7.com или споделете вашето видео фаворит от Facebook страницата на Новините на Нова. Използвайте хаштага на кампанията #СвободниДаСподеляме и дайте шанс на добрите новини на 2015 да достигнат до повече хора. 

Видеата от двете платформи, събрали най-много споделяния с хаштаг във Facebook #СвободниДаСподеляме, ще станат ясни на 15 януари 2016. 

Следете  темите и акцентите, свързани с кампанията „Свободни да споделяме”,  на официалната Facebook страница на Новините на Нова.