Сабина и Дани отново се изправят пред проблеми в своята връзка тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Ревност, неразкрити тайни и неудовлетворени желания обтягат отношенията между приятелите в  „София –Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова искрите, които припламват около  Боби и новата му любов Валентина, предизвикват неочаквано емоции сред останалите съквартиранти. Приятелките в квартирата реагират изненадващо на присъствието на любимата на Боби и в поведението им прозира ревност. Най-странно е държанието на София, която познава Валентина отдавна. Какви са причините за нейната неприязън, ще стане ясно тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Все по-непреодолими са и пукнатините в щастието на Дани и Сабина. Чаровният фотограф е изнервен от изискванията на Сабина и се чуди, как да се справи с ревността и сприхавостта й. Прекрасно обаче се развиват отношенията на Поли и футболиста Станимир. Предишната любов се разгаря с нова сила и двамата изпитват истинско, взаимно удоволствие от всяка минута, прекарана заедно. Станимир решава да представи приятелката си на своите съотборници, с които са като едно семейство. Поли е на върха на щастието. В доста неудобна ситуация обаче попада Драго, който е принуден от обстоятелствата да спи в сервиза. Когато Боби случайно разбира за това, бързо намира решение на проблема му. 

Дали Сабина и Дани ще преодолеят своите проблеми? Как ще се справи Боби с ревността на приятелите в квартирата? Гледайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.