Връзката на Сабина и Дани се изправя пред нови изпитания тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Нов любовен триъгълник ще предизвика горещи страсти между приятелите в „София – Ден и Нощ“. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Боби се озовава в необичайна ситуация, предизвикана от бурна ревност в квартирата. Неговата стара нова връзка от миналото вече окончателно нажежава обстановката сред приятелите. Противно на очакванията в центъра на събитията се озовава София, която осъзнава, че има чувства към Боби. Тя не е готова да го дели, с когото и да било и се решава да поведе война за сърцето на рокера. Положението се усложнява още повече, когато Валя разкрива пред нея, че има сериозни намерения за връзка с Боби.

За разлика от Боби, Поли пък е във възможно най-омиротворения си и усмихнат период. Тя е толкова щастлива с футболиста Станимир, че държи да го запознае на свой ред с приятелите си и организира официална вечеря в квартирата. Красивата блондинка се старае всичко да бъде перфектно, но когато Станимир пристига, съквартирантите развалят всичко със своите драми и проблеми. В танцовото студио Рая има напорист, но тайнствен ухажор. Тя обаче все още не подозира кой точно е той и с какво ще промени живота й. Драго също е на крилете на любовта. Изкушен от хубостта и благоразположението на Галя към него, механикът си уговаря среща с карасвицата. Но дали тази среща ще е началото на ново приятелство или край на едно старо такова? Любовта между Дани и Сабина отново е помрачена. Тя случайно разбира, че Дани продължава да се среща с Рая. Това отново поражда у нея ревност и силно я наранява, въпреки уверенията, че Дани и Рая са просто много близки приятели. Ина става свидетел на нещо, което крайно разклаща доверието ѝ в Дани. Ще успеят ли двамата да намерят пътя един към друг или любовта им става все по-обречена и невъзможна?  Не пропускайте развръзката в епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова телевизия.

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.