Героите от първия български риалити сериал за живота в големия град се завръщат в ефира тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Героите от първия български риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ” се завръщат в ефира тази вечер по Нова. Боби, Рая, Дани, Коки, Ина, София и Поли само за броени месеци се превърнаха в любимци на зрителите, а феновете на сериала се увеличават непрекъснато. Фен страницата на „София – Ден и Нощ” във Facebook беше буквално засипана от многобройни въпроси кога ще има нови епизоди на сериала. По време на празниците героите от сериала бяха почти непрекъснато със своите фенове, изпращаха им лични видеоклипове с поздрави и обсъждаха с тях нещата, които ги вълнуват, на Facebook страницата на „София – Ден и Нощ”.

Тази вечер най-забавната квартира в центъра на столицата отново отваря врати за зрителите с нови епизоди от понеделник до четвъртък в 22.00 ч. по Нова. Много истини ще бъдат разкрити в „София – Ден и Нощ” тази седмица, които ще предизвикат неочаквани реакции, любов и болка. Щури купони очакват героите от сериала, една мечта ще се сбъдне по най-красивия начин, някои връзки ще се разпаднат, но една от тях ще изгрее с пълна сила.

Истината ще почука на вратата на приятелите още в епизода тази вечер. Отношенията между Дани и Сабина са в критичната си точка, а една неволно разкрита истина ще поднесе неочакван обрат, с който някои герои ще бъдат сериозно конфронтирани. Има ли изневяра във връзката на Дани и Сабина, или подозренията са напълно безпочвени? С истината се сблъсква и Рая, която разбира, че ужахорът й Светлин не е този, за когото се представя. Драго пък е твърдо решен да спечели отново доверието на разочарованата Галя. В опитите да й се извини, той се появява на нейно ревю и има шанс да защити честта й. Истината притиска и горкия Коко, който се чуди как да избегне срещата с консервативните родители на любимата му Ани. Коки има много лошо усещане за евентуална среща със строгия баща на приятелката си от Смолян. Бившият военен всява предварително страх у Коко, който се опитва да отмени нежеланото гостуване. Ще успее ли да се спаси или срещата е неизбежна? Отговорите очаквайте в „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.