21 късметлии получиха чекове за големи печалби от лотарийните билети и лото игрите

Национална лотария раздаде парични и предметни печалби на обща стойност 519 000 лева в предаването тази седмица. 

Освен десетимата участници в телевизионните игри в студиото бяха посрещнати още 21 късметлии, които получиха чекове за големи печалби от лотарийните билети и лото игрите. Сийка Маринова от село Грозден е най-голямата късметлийка. „Мечтаехме си да спечелим нещо. Господ така направи, че ни даде нещо много повече”, заяви пред Захари Бахаров нейният син.

Евгени Маринов от Русе пък си е спечелил 100 000 лева от билет „Златните пирамиди”. Чек за печалба в размер на 50 000 лева също от „Златните пирамиди” получи Искрен Тодоров от Плевен. Сюнню Дупаил от село Нова махала се радва на печалба 20 000 лева от билет „Лото+”. 

Христо Йорданов от село Равадиново, Кирил Точев от Петрич и Силвия Манолова от Карлово получиха чекове за 10 000 лева печалба от „Лото+”. Билетът „Златната 7” е донесъл късмет и 10 000 лева на Пенчо Димитров от Ямбол,  Катя Гангалова от Казанлък, Мария Писарова от Ямбол и Амет Руменов от Луковит. Чек за 10 000 лева печалба получи и Кольо Колев от Твърдица благодарение на „Лото Зодиак”. Теодора Пиронкова пък си е направила „Перфектният подарък” в размер на 10 000 лева. Билет „Лото+” е бил късметлийски за Величка Андонова от Бургас, която също получи чек за 10 000 лева. 

Георги Едрев от София е изтрил билет „Лото Зодиак” и вече разполага с 5 000 лева. По 5 000 лева от билет „Перфектният подарък” пък са си спечелили Петър Ишкитиев от Ямбол и Невян Ненчев от Варна. Владислав Янков от София и Сашо Иванов от Севлиево получиха чекове за 5 000 лева печалба от билет „Златната 7”. Бойка Въкова от Стамболийски и Мая Шешева от село Дъбница също са с 5 000 лева по-богати благодарение на билета „Лото+”.

Наградата в размер на 2 000 лева от „Специален втори шанс” тази седмица получи Васка Чакърова от Бургас, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.