Не пропускайте най-щедрото телевизионно предаване в събота от 19.30 ч. по Нова

Национална лотария започна новата година ударно, а печалбите от билетите и лото игрите се трупат по-бързо и от снежната покривка. Рекордьорът сред късметлиите от последните дни е от град Габрово. Той се казва Мирослав Савов и си е спечелил 500 000 лева от билета „Златните Пирамиди“. „Чувството е уникално. Когато видях последното число скочих и извиках от радост. Благодарение на Националната лотария ще успея да разширя бизнеса си и да дам сигурност на семейството ми. Пожелавам на всички да вярват в чудеса и да не спират да вярват в късмета си“, сподели Мирослав пред екипа на предаването.

Димитър Димитров от град Пазарджик трябваше да направи избор – дали да вземе ключовете за „Мечтаният дом“ на стойност 100 000 лева или да получи  левовата  му равностойност. Димитър избра пари и вече е по-богат със 100 000 лева. Васил Ценев от село Казичене си е спечелил 50 000 лева от билета „Лото +“. Играта „Лото 6 от 47“, която може да ви направи милионер с прекрасна нова къща и спортна кола, е донесла 50 000 лева на Зорка Граматикова от село Ново Делчево. Пейко Попов от град Бургас е спечелил 20 000 лева от билета „Лото +“. 10 000 лева от билета „Перфектния подарък“ е спечелил Янко Янков от град Стара Загора. Маргарита Захариева от град София също си е спечелила 10 000 лева. Късметлийският за нея билет е бил „Бинго Лото“. Розалина Василева от село Атия и Нина Ангелова от град Созопол са  спечели по 10 000 лева от билета „Печалба за цял живот“. С 10 000 лева по-богата от студиото на Национална лотария си тръгна и Анка Мехмед от град Пловдив. Късмет й е донесъл билетът „КЕШ х10“. Красимир Йорданов от село Звездица си е спечелил 10 000 лева от билета „Бинго Лото“. Билетът „Коледен Пакет“ носи на Петя Георгиева от град Благоевград 10 000 лева. 

Играта „Лото Спорт“, с която на всеки 4 минути може да станете милионер, донесе на Христо Воденичаров от град София 7 500 лева. Любомира Иванова от град Самоков е играла най-новата Лото игра „Големия Джакпот“ и е била на косъм от спечелването на джакпота. Правилният избор на числа й е донесъл 5 000 лева. Атлаза Мерджанова от град Пещера и Роза Иванова от град Брезник са си направили „Перфектният подарък“ с печалби в размер на по 5 000 лева. Иван Атанасов от село Лиляк е играл с билет „КЕШ х20“ и е спечелил 5 000 лева. Георги Минев от град Варна вече с 5 000 лева по-богат благодарение на късмета си и билета „Лото Зодиак“. Татяна Димитрова от град Габрово и Сузана Соколова от град София са си спечелили по  5 000 лева от билета „Лото +“. Бейзат Ибрямов от град Средище също си е спечелил 5 000 лева, но от билета „Златната 7“. Новият тираж на билета „Златните Пирамиди“ е донесъл 5 000 лева на Недялка Караангелова от гр. Свиленград. Чек на стойност 5 000 лева получи и Пламен Сакъзов от гр. Ямбол. Късметлийският за него билет е бил „Лото +“. Последният късметлия, който получи чек за страхотната си печалба от игрите на Национална лотария  тази седмица се казваше Виолета Милева от град Пловдив. Билетът „Мега Милиони“ й е донесъл печалба в размер на 5 000 лева. Наградата в размер на 2 000 лева от „Специален втори шанс“ тази седмица получи Васка Чакърова от град Бургас, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Не пропускайте да видите кои са новите късметлии в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.