Тайнственият непознат продължава да тормози София тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Сплетни на недоброжелатели отново поставят на изпитание отношенията между героите в „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Рая се изправя пред дилемата дали да продължи връзката си със Светльо, след  като е открила, че той е имал интимни отношения с Мики. Ситуацията се усложнява още повече, тъй като Диди продължава да крои планове как да раздели брат си и Рая. Сестрата на Светльо не се колебае да вплете в своите интриги и Дани, разбирайки за предишните му отношения с хореографката.

Неприятни събития се случват и в квартирата на Боби.  София продължава да се чувства застрашена от бившия ѝ мъж  Христо. За да му противодейства, тя решава да наеме частен детектив. Дали това ще помогне да се отърве от набезите на Христо или истината ще се окаже друга? Симона продължава да е обект на нападки от страна на Сабина. Но дъщерята на Боби също проявява непознатите черти на своя характер и да крои интриги, замесвайки дори Марио.

Докъде ще стигне този конфликт и дали ще има съдбоносни обрати в квартирата?  Ще даде ли Рая възможност на Светло да обясни отношенията си с Мики? И ще успее ли Диди да раздели двамата влюбени с интригите си?  Отговорите на тези въпроси ще научим тази вечер в епизода на „София – Ден и Нощ ” от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.