Вижте в галерията тук ексклузивни снимки от студиото и не пропускайте началото на „Семейни войни” – от 1 февруари от 18.00 ч. по Нова

Обичаната телевизионна игра „Семейни войни” се завръща в ефира на Нова на 1 февруари. Всеки делничен ден от 18.00 ч. зрителите ще споделят с участниците техните вълнения в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека.

Всяка делнична вечер две семейства ще се изправят едно срещу друго в словесна схватка, за да тестват бързата си мисъл и чувството си за хумор. В първите пет рунда фамилиите се стремят да спечелят максимален брой точки, като предимство има по-бързо натисналият бутона отбор, който даде правилното предположение за най-популярния отговор. Семейството, събрало по-голям брой точки в първите пет рунда, става победител в съответния епизод и играе в шестия рунд от играта „Бързи пари”, където двама играчи от семейството отговорят на пет бързи въпроса, със задачата да съберат максималния брой от 200 точки и да спечелят още награди. 

Водещ е Цветомир Иванов, като новият сезон ще изненада зрителите с нов декор. Вижте в галерията тук ексклузивни снимки от студиото на предаването.

Не пропускайте началото на „Семейни войни” – от 1 февруари, всеки делничен ден, от 18.00 ч. по Нова.