Гледайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Героите от риалити сериала „София – Ден и Нощ” се изправят пред все по-сложни изпитания в епизода тази вечер по Нова. След като стана ясно, че приятелството на новия съквартирант Андрей с Боби е фалшиво, София трябва да прояви решителност, за да осуети истинските му намерения.

В друг апартамент, недалеч от тях, Светльо най-сетне се решава на следващата голяма крачка към половинката си Рая. Много скоро обаче радостта на двамата влюбени ще бъде помрачена от неканени гости, които ще се опитат да попречат на плановете им. Същевременно Галя осъзнава, че постепенно губи компанията на близката си приятелка Рая.

Коко се впуска в поредния си проект и е готов да предлага услугите си като масажист. Въпреки че няма опит, Коко е решен да даде всичко от себе си и дори купува маса за масажи. Какви изненади ще провокират този път неговите планове? Отговорите очаквайте тази вечер от 22.00 ч. в епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.