Не пропускайте комедиите следобед – „Съдружникът” от 12.50 ч. и „Кънки с остър връх 3: Преследване на мечтата” от 15.00 ч. по Нова

Забавления и добро настроение ще предложи филмовата програма следобед по Нова. Забавният маратон открива обичаната актриса Упи Голдбърг, която ще се опита да покори Уолстрийт в комедията  „Съдружникът” от 12.50 ч. по Нова. Героинята й Лаурел Айрис осъзнава силата на предразсъдъците и създава измислен бял партньор, за да преуспее на Уолстрийт. За да я възприемат сериозно, трябва да работи за по-възрастен бял мъж или тя самата да се превърне в такъв.

Забавленията в ефира продължават в 15.00 ч. с третата част на „Кънки с остър връх: Преследване на мечтата”. Сюжетът разказва за талантливия фигурист Зак, на когото му предстои едно от най-важните състезания в кариерата. Партньорката му на леда претърпява злополука и се налага да се откаже от надпреварата за медала. Зак среща Александра – младо момиче, което тренира хокей. Тя се съгласява да му партнира в оспорваното състезание и с течение на времето двамата започват да стават все по-близки помежду си.

Не пропускайте комедиите следобед – „Съдружникът” от 12.50 ч. и „Кънки с остър връх 3: Преследване на мечтата” от 15.00 ч. по Нова.