Една голяма новина е на път да взриви отношенията на приятелите в новите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22.00 ч. по Нова

Забранена любов, опасно бягство и нов съквартирант очакват приятелите в „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди. За радост на своите многобройни фенове от 1 февруари сериалът ще се излъчва от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова.

Любовта не е много благосклонна към съквартирантите в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“ и ще обърне гръб точно на тези от тях, които най-много са открили сърцата си. Някои от връзките ще приключат завинаги, а други ще получат последен шанс.

В опасна игра влизат Коко и Митко, които от приятели се превръщат в съперници. Ще издържи ли приятелството им, изложено на огромен риск? В името на любовта голям риск поема и Рая с плана, който измисля, за да спаси връзката си със Светлин. Чаровната хореографка сключва сделка с дявола, за която може би горчиво ще съжалява.  Най-голямата бомба обаче е заложена от Симона. Непокорната тийнейджърка крие тайна, която ще преобърне живота на всички приятели.

Изненадите не спират до тук, защото един съвсем нов съквартирант неочаквано ще прекрачи прага на квартирата. Кой е той, защо е дошъл и как ще промени дома и живота на приятелите? Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ - тази седмица от понеделник до петък в 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay