Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Героите от риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова отново се сблъскват със сериозни изпитания, след като в епизода тази вечер Сабина и Марио губят работата си без предизвестие. Изпитанията за нея и приятелите й обаче не спират дотук, тъй като осъмват ограбени от съквартиранта им Андрей, който досега се представяше за добър приятел на Боби. Сабина е на ръба на криза, но получава утеха от Марио, който влиза в ролята на ангел-хранител и прави всичко възможно, за да й помогне.

Междувременно Стела за пореден път показва на по-големия си брат Дани, че може да разчита на нея, като му урежда професионален ангажимент – фотосесия на Венци. Това не само е възможност за Дани да припечели пари, но и да прецени дали той е подходящ за сестра му. 

Искри прехвърчат и в друга квартира на героите от „София – Ден и Нощ”. На Дани и Галя им става все по-трудно да сдържат трепетите си един към друг, след като се целунаха нарочно пред Сабина. Предстои ли нова връзка, или двамата ще подтиснат чувствата си? Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay