Калин и Биляна са на път да се разделят в епизода на новия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Александър и Калин ще влязат в пряка конфронтация в епизода на новия български сериал „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Формалният повод е разногласията около лечението на пациент, но все по-очевидно за всички става, че  Калин ревнува Биляна от новия им колега.

Нещата излизат извън контрол, когато Александър поема случая на младо момче, което Калин е оперирал преди два месеца от перитонит. Състоянието на пациента се влошава критично и Александър взима решение да го оперира по спешност, а Биляна му асистира.  Когато Калин разбира за действията на Александър, изпада в ярост и нахлува в операционната, където вдига скандал и на Биляна, която нагрубява. Въпреки това Александър остава непреклонен и оспорва мнението на Калин  за пациента. Как ще завърши техния конфликт и какво отражение ще има в болницата? Дали поведението на Калин няма да тласне окончателно Биляна в обятията на Александър? Гледайте шести епизод на новия български сериал „Откраднат живот” – тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизоди на „Откраднат живот”, можете да ги гледате отново само в NovaPlay. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com