Звездата даде пространно интервю за Нова преди участието си в „Телевизия ММ - Концертът” тази вечер в зала 1 на НДК

„Хит за мен е песента, която те хваща и с която можеш да се свържеш лесно”, сподели световноизвестната шведска певица Лорийн специално интервю за зрителите на Нова телевизия. Звездата  е в България за големия концерт на телевизия ММ тази вечер в зала 1 на НДК. 

Победителката в „Евровизия” 2012 Лорийн чу българското предложение за песенния конкурс тази година. „Харесвам много песента, стила също. Вокалите са много интересни, много модерна продукция и това ме прави щастлива. Звучи като хит, който може да спечели „Евровизия”, коментира певицата.

Певицата пристига за пръв път у нас, но се оказва, че познава добре страната ни. 

„Това е първият ми път в България. Най-странното е, че имам семейство тук. Брат ми учи тук, ще става лекар. Той казва, че е много яко във Варна. Плажът и всичко останало. Все ми казва - трябва да дойдеш тук и да видиш колко е страхотно”, казва певицата. 

Какво още сподели Лорийн за музиката и живота си, гледайте във видеото с интервюто на Кремена Тодорова и четете на сайта Novanews.bg.

Феновете ще могат да чуят на живо нейните хитове на концерта по случай 20 години телевизия ММ тази вечер от 20 ч. в зала 1 на НДК.