Тенисистът опроверга раздялата си с Никол Шерцингер

 

Най-добрият български тенисист Григор Димитров зарадва стотици свои фенове в родното Хасково. От днес той е почетен гражданин на града. Тенисистът се разплака още на влизане на кортовете, които са към клуба на баща му – „Хасково 2015”, в който също е картотекиран.

 

Решението за отличието бе взето от общинския съвет още през 2014 г. и досега се очакваше Гришо да дойде в родния си град и да го получи. Хиляди хора очакваха с трепет това, а стотици малки тенисисти от цяла Южна България имаха възможността да играят срещу най-добрия ни тенисист.

 

Григор Димитров стъпи на хасковски кортове за първи път от много време и не успя да скрие емоцията си. След като получи знака за почетен гражданин, той се разписа и в почетната книга на града. В нея той написа: „Обичам моя град”.

 

„Да получа това признание означава много за мен”, сподели Григор.

 

Сред мечтите на хасковлията е да се разходи из природата в България, но не се чувства виновен, че понякога отказва турнири тук. 

 

Междувременно Григор развенча слуховете, че се е разделил с Никол Шерцингер и сподели какво би й казал, ако я доведе в Хасково.

 

"Добре дошла вкъщи”, каза Гришо.

 

Освен Григор обаче всичките над 100 малки тенисисти изпитаха неописуема емоция днес на корта. Мачът приключи без победител, но с пожеланието за още много победи.

 

Репортер: Димитър Иванов