Онлайн списание определи песните като "горещ казан, пълен с гняв"

Шестият албум на Бионсе се превърна в интернет сензация, веднага след като беше официално представен в събота. В понеделник той бе пуснат в продажба в iTunes и Amazon.

 

В "Lemonade", както се казва албумът, певицата набляга на темата за междурасовите отношения, но и излага на показ някои доста пикантни подробности от брака си с рапъра Джей Зи, пише БТА. Заради текстове от сорта на: „Като си гледам часовника, вече трябваше да си вкъщи. Съжалявам за нощта, в която сложих пръстен”, почитателите на Бионсе спекулираха за състоянието на брака ѝ с рапъра и дори за евентуален развод.

 

Афроамериканското онлайн списание "Рут" определя албума и едночасовото видео към него като "горещ казан, пълен с гняв" и ода за чернокожите жени.

 

В песните си Бионсе открито пее за изневерите на съпруга си и за предупрежденията на баща си, че женитбата с неверен мъж води единствено до проблеми. Ако съдим по последните песни в албума обаче, раздялата между рапъра и Бионсе изглежда няма да е скоро.

 

Певицата се омъжи за Джей Зи на 4 април 2008 г. Двамата имат 4-годишна дъщеря - Блу Айви. Бионсе е известна с  това, че пази детайлите около личния си живот в строга тайна. Именно поради този факт феновете ѝ останаха изключително изненадани от съдържанието на новия ѝ албум.