Гледайте срещата на живо тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Шест промени в състава си се очаква да направи селекционерът на Англия Рой Ходжсън за последния мач на „трите лъва” от група В на UEFA EURO 2016 срещу Словакия. Срещата е с огромен залог и за двата тима, но въпреки това наставникът на островитяните е решил да даде почивка на част от титулярите си. Двубоя от UEFA EURO 2016 тази вечер от 22.00 ч. можете да гледате на живо в ефира на Нова и Diema Sport, както и напълно свободно на сайта euro2016.gong.bg

Големият отсъстващ днес се очаква да бъде капитанът на тима Уейн Рууни, като промените в защита също ще бъдат осезаеми. Най-вероятно като крайни защитници ще започнат Натаниел Клайн и Райън Бъртранд.

Двубоят ще се играе на стадион „Жофроа Гишар” в Сент Етиен, а рефер на срещата е Карлос Веласко от Испания.

Спортната програма в ефира на Нова тази вечер започва в 21.00 ч. с предаването „Rendez-vous” и спортно студио преди срещата Словакия – Англия. Повече четете в Gong.bg. Футболните фенове могат да гледат и срещата Русия – Уелс от 22.00 ч. в ефира на БНТ1 и БНТ HD. 

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg.