Гледайте срещата на живо тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Два изключително интересни двубоя предстоя тази вечер в група Е на Европейското първенство по футбол. Мачовете между Италия и Ирландия и Швеция и Белгия ще определят последните осминафиналисти на шампионата. Срещата Швеция – Белгия тази вечер от 22.00 ч. можете да гледате на живо в ефира на Нова и Diema Sport, както и напълно свободно на сайта euro2016.gong.bg.

Разпределението на всички мачове можете да видите ТУК.

Швеция, чийто тим е с 1 точка дотук, се изправя срещу Белгия в Ница и ще се опита да стигне до първа победа над белгийците от 1961 година насам, за да запази до последно шансовете си за продължаване в следващата фаза на шампионата. Белгия е с 3 точки и ще завърши на втората позиция в крайното класиране в групата дори с равенство. Белгийците обаче могат да излязат от топ 3 в групата, ако загубят и Ирландия победи Италия.

Спортната програма в ефира на Нова тази вечер започва в 21.00 ч. с предаването „Rendez-vous” и спортно студио преди срещата Швеция – Белгия. Повече четете в Gong.bg

Футболните фенове могат да гледат и срещите Унгария – Португалия от 19.00 ч. по Diema и Diema Sport 2, Исландия – Австрия от 19.00 ч. по БНТ1 и БНТ HD, както и Италия – Ирландия от 22.00 ч. по БНТ1 и БНТ HD.

Най-интересното на и извън терените във Франция, представено от Йоана Гочева, вижте във видеото от „Здравей, България”.

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg.