Не пропускайте най-щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария започна своята лятна обиколка по следите на късмета, за да провери как се е променил живота на щастливците, спечелили в игрите ѝ. Първата спирка на екипа на предаването бе град Добрич, където се срещна с Донка Колева, която спечели чисто нов френски автомобил от играта „На крачка от късмета” и съпруга й Цветан, спечелил 5-дневна почивка за двама в Дубай.

„След предаването поздравленията не спираха до полунощ”, спомня си късметлийката.

Преди Донка да спечели невероятния автомобил, съпругът й я е завел на 5-дневна почивка за двама в Дубай, която е спечелил от VIP клуб на Национална лотария. Двамата късметлии споделиха, че никога няма да забравят вълнуващата почивка и показаха на екипа ни страхотни снимки, запечатали вълшебните мигове в Дубай.

„За двамата беше сбъдната мечта, голямо изживяване”, сподели Донка.

В късметлийската година с няколко печалби от Национална лотария семейство Колеви са отбелязали и 30 години от сватбата си.

„Много хубава година беше за нашето семейство, продължаваме да играем в Национална лотария и се надяваме да печелим още големи награди”, каза Донка. А спечеления автомобил тя е подарила на съпруга си за годишнината от сватбата им.

„Досега не сме имали щастието да си купим нов автомобил. Дойде и нашият ред, и спечелихме чисто нов автомобил от Национална лотария”, сподели съпругът Цветан.

Вие може да сте следващият късметлия с прекрасен автомобил от Национална лотария през новия сезон на предаването. Не пропускайте да видите как се промени живота на късметлиите в най-щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.