Това заяви пред журналисти лидерът на ДСБ

Болезнената реакция на премиера показа, че много добре осъзнава гафа, който е направил. Това заяви пред журналисти лидерът на ДСБ Радан Кънев, предаде БГНЕС.

„Нямам връзка с отношението между мнозинството и министрите. Няма мои министри, никога не е имало мои министри. Няма какво да се коментира. Моят разговор по тази тема е с премиера. Болезнената реакция на премиера показа, че много добре осъзнава гафа, който е направил. Фактът, че неговите министри са лоялни към него е добре известен и това е добре за държавата. Това, че той не е лоялен към тях е зле за държавата. Ако има спор той е между мен и Борисов и Ненчев или депутатите от ГЕРБ нямат нищо общо”, посочи Кънев.

„Борисов подрони доверието на НАТО към България с поредица от необмислени, популистки изказвания за Черноморския басейн. Отлично се разбира, че не става дума за яхти, а за сериозен проблем пред националната ни сигурност. Реакцията на премиера много ясно показа, че разбира за какво става дума, съзнава гафа, който е направил и се защитава по неуместен и гузен начин. Това е негов проблем, а не мой”, уверен е Радан Кънев