Гледайте предаването в събота от 19.30 ч. по NOVA

Екипът на Национална лотария гостува в Айтос, за да се срещне със Станимира Колева, която се вози в нов автомобил Citroen Elysee от играта „На крачка от късмета”. „Колата е страхотна”, заяви щастливката, която е имала нужда от автомобил. Станимира е участвала в предаването благодарение на квитанция от лото играта „Големият джакпот”. Тя всеки ден си пуска фиш с любимите числа в играта, която сега е с рекорден джакпот от 9 200 000 лева. „Фен съм на Национална лотария още от самото ѝ начало”, подчерта Станимира, която пожела на всички участници да изпитат щастието от печалбата.

Животът на Атанаска Добрева от Шумен също се промени в положителна посока след печалбата на 17 000 лева от играта „Сейфове”. Спечелената сума сбъдна голямата мечта на семейството ѝ. „С парите, спечелени от Национална лотария, осъществихме наша голяма мечта. Погасихме заема, който имахме за жилище. Много съм благодарна”, каза Атанаска пред екипа на предаването. Тя разкри, че е имала стратегия в играта да отваря сейфове с рождени дати на семейството ѝ. 

Екипът на Национална лотария се срещна и с Иванка Димитрова от Раднево, която спечели 40 000 лева и петдневна екскурзия в Рим за двама от „Мега джакпот”. „Играта беше много приятна, а печалбата ни е напълно достатъчна”, каза Иванка. Късметлийката и съпругът ѝ Здравко са погасили кредит и са си купили лозе, като част от сумата са предвидили за образованието на децата си. „Помогнах на най-близките си хора, купих си и автомобил”,обясни още Иванка. 

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.