С концерт под мотото “Заедно сме №1” медията представи предстоящия есенен сезон

По темата
През есента на 2016 NOVA отново ще изненада зрителите с иновативен сезон “2 в 1” и напълно нова за българския пазар програмна схема. Моделът “Два сезона в един” включва богато разнообразие от нови за България телевизионни проекти, както и поредица от вече наложили се предавания и сериали.

Първата част на сезона започва с няколко доказали се като успешни в ефира на NOVA продукции. На 11 септември в 20.00 ч. най-популярното звездно риалити шоу VIP Brother ще сложи старта на специален юбилеен сезон в стил комедия с неочакван край, с който ще отпразнува своята 10-а годишнина. Дългоочакваният български сериал “Откраднат живот”, превърнал се в истински телевизионен феномен, се завръща с втори сезон в праймтайма на медията от 13 септември в 21.00 ч. С нов сезон от 12 септември в 18.00 ч. обичаната телевизионна игра “Семейни войни” отново ще забавлява зрителите, а в 23.00 ч. “Господари на ефира” ще слагат подобаващ финал на програмата. През септември в ефира на NOVA продължава и първият български риалити сериал “София - Ден и Нощ”.

За първи път два изцяло нови за българския ефир телевизионни формата “Пееш или лъжеш“ и “Bake off: Най-сладкото състезание” ще бъдат представени във втората част на същия телевизионен сезон, който ще донесе много настроение и позитивни емоции. От ноември  зрителите ще могат да гледат и новите сезони на две утвърдени вече продукции –  “Аз обичам България“ и “Мис Пепеляшка“.

Всички тези проекти, както и още изненадващи изпълнения, са част от специалния концерт-спектакъл под мотото “Заедно сме N1”, с който NOVA отпразнува старта на есенния си сезон на националния празник – 6 септември. 

Галерия със снимки от големия концерт на NOVA вижте тук

Тази есен NOVA за пореден път доказва, че е новатор в програмирането и лидер в реализацията на телевизионни проекти, а зрителите за първи път ще имат възможността да се насладят на подобна жанрова палитра в рамките на един сезон в ефира на медията. 

Още новини за новия есенен сезон на NOVA „2 в 1” ще откриете на Nova.bg и facebook.com/Nova.bg