Гледайте хитовата лента тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Супергероите от вселената на комиксовото студио Marvel се събират в един отбор, за да спасят Земята в приключенската екшън-фантастика “Отмъстителите” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Робърт Дауни – мл. ще се превъплъти отново в Железния човек, Крис Хемсуърт се завръща като Тор – Богът на гръмотевиците, Крис Евънс пак ще е Капитан Америка, Джеръми Ренър надгражда образа на Хоуки и Скарлет Йохансон ще се преобрази в Черната вдовица.  Марк Ръфало пък прави своят дебют в жанра със запомнящо се  изпълнение на Непобедимия Хълк. През последните години комиксовото кино печели все повече фенове и популярността и до голяма степен това се дължи именно на “Отмъстителите”.

Номинираната за “Оскар” екшън-фантастика е първата лента, в която MARVEL пряко си възвръща контрола над своите герои. Лентата е режисирана от  Джос Уедън,  боготворен от феновете на фентъзи и хорър жанра заради работата му по сериала “Бъфи: Убийцата на вампири“ и “Пришълецът: Завръщането“. Уедън умело запазва автентичността на комиксовите герои за разлика от някои предишни екранизации, но същевременно с това надгражда образите им, като ги оплита в интересна история с колоритни герои, остроумен диалог, зашеметяващи визуални ефекти, добре заснети екшън сцени и ритъм.

Братът на Тор - злият бог Локи, иска да завладее Земята. Ник Фюри (Самюел Джексън), директор на международната мироопазваща агенция ЩИТ, прекосява цялото земно кълбо, за да събере невероятния екип от герои, способни да се справят с трудната задача да го спрат. Отмъстителите ще впрегнат разнородните си умения, за да изпълнят тази трудна мисия…

Не пропускайте приключенската екшън-фантастика “Отмъстителите” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.