Кои са улиците, където движението ще бъде ограничено?

Затварят част от центъра на София заради предстоящите избори, съобщават от Столичната община.

От 7.00 ч. на 6 ноември до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. "Кн. Александър Първи" между ул. "Московска" и бул. "Цар Освободител".

По темата

От 19.00 ч. на 5 ноември до приключване на транспортирането и предаването на книжата и материалите от районните избирателни комисии в страната, поетапно се ограничава движението по бул. "Цар Освободител" между ул. "Г. С.Раковски" и бул. "Кн. Александър Дондуков".
Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението.

Освен това, се забраняват престоят и паркирането в отсечки на бул. "Шипченски проход" и бул. "Асен Йорданов". Причината - транспортирането на изборинте материали.

От 8.00 ч. на 6 ноември до приключване на превозването на изборните книжа се забраняват престоят и паркирането по бул. "Шипченски проход" между ул. "Акад. Людмил Стоянов" и ул. "Александър Жендов"; по бул. "Асен Йорданов" между Площад на авиацията и бул. "Шипченски проход".

От 20.00 ч. на 6 ноември до приключване на транспортирането на изборните материали се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масовия градски транспорт, по бул. "Шипченски проход" между ул. "Акад. Людмил Стоянов" и ул. "Александър Жендов"; по бул. "Асен Йорданов" между Площад на авиацията и бул. "Шипченски проход".

От СДВР ще осигурят постове за контрол и регулиране на движението.