Той беше категоричен, че няма да упражни правото си на глас, докато това е задължително

Няма да гласувам, защото моето разбиране за демокрация е демокрация на правото, а не демокрация на задължението”, каза в студиото на „Събуди се” проф. Милан Миланов, завеждащ централната реанимация на „Пирогов”.

По темата

Той беше категоричен, че докато гласуването е задължително, той няма да гласува. „Може да ме глобяват, да ме съдят, но няма да упражня правото си на глас. Освен това, от тези 21 човека няма за кого да гласувам”, добави анестезиологът.

Във Facebook страницата на Новините на NOVA следете развитието на изборния ден. Ще получавате ексклузивна информация за хода на вота. 

Актьорът Стоян Алексиев каза, че ще гласува, но не и на референдума. „Това е един тъжен ден, защото сме разделени”, каза той.

„Разделят ни, не сме разделени. Изкуството обаче обединява, както и медицината”, заяви проф. Миланов.

„Родил съм се независим и свободен, а се опитват да ни направят зависими или ние така искаме”, смята актьорът Стоян Алексиев.

А как гласува актрисата от „Откраднат живот” Ралица Паскалева гледайте във видеото.

 Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! ЕКИПЪТ НА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ОЧАКВА ВАШИТЕ СИГНАЛИ ТУК. Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали в рубриката ни "МОЯТА НОВИНА".